Frozen Peanutbuttercup

Idag är det dags för jobb igen. Let´s deal släpps så det kommer nog bli en hel del att göra. Många nya, härliga medlemmar till oss! Jag passade på att köra ett köttigt rygg- och bicepspass nu på morgonen så jag kunde hinna hem och käka i lugn och ro innan jobbet. Gick riktigt bra! Körde ett kort och intensivt pass och jag är jäkligt nöjd!
Suktade lite efter mina peanut butter cups som jag gjorde igår. Riktigt bra proteinmellanmål eller till fikat om man vill det. Nyttiga och proteinrika! FIck inspo från jobbet till dessa faktiskt.
Receptet är mycket, mycket simpelt. Det du behöver är:
Whey complete choklad
Jordnötssmör
That´s it! Blanda ca 2 dl whey choklad med ca 1/2-1 dl vatten. Det ska bli en trögflytande smet. Fördela smeten i några muffinsformar, ca en matsked. Därefter lägger du en tsk jordnötssmör i varje form och täcker sedan med ett nytt lager med proteinblandningen. Ställ in i frysen i ett par timmar och ta ut några minuter (ca 5) innan servering. Ät och njut! 
Detta är också ett recept som säkert går att variera. Kanske mixa jordnötssmöret med lite banan, eller lägg extra kakao och stevia i chokladblandningen, krydda med kanel osv.. Riktigt smarriga!
dsc_0195_55e809f42a6b225d4a049ae2dsc_0196_55e80a022a6b225cfa01e808
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s