Frozen Peanutbuttercups med banan-och vaniljtopping

Mm!! Idag gjorde jag det perfekta mellanmålet/snaxet. Kan kalla dom för frozen peanutbuttercup med banan och vaniljfrosting. Receptet är superenkelt och resultatet blir en perfekt liten proteingoding! 😏 Olle älskade den!

Recept:
 
2 dl whey complete choklad 
1 dl vatten 
1 msk kakao
 
150 g kvarg 
1 banan
1 skopa whey complete vanilj 
1 msk stevia 
 
Jordnötssmör (jag använder green choice)
Börja med att blanda proteinpulvret, kakaon och vattnet till en smet. Fördela smeten i fem muffinsformar och ställ in i frysen. Låt stå ca 20-30 min så dom hinner stelna.
Under tiden mixar du kvarg, banan, stevia och vaniljprotein till en smet. 
 
Ta ut muffinsformarna ur frysen och lägg på ca 1 msk jordnötssmör. Bred ut det över chokladlagret. 
Toppa nu med kvargsmeten och låt stå i frysen i minst en timma. Ta fram några minuter innan servering. 
2016-01-12-2117_56955f6a9606ee080d52fc392016-01-12-2117_56955f642a6b227d7d1be0a2
Näringsvärde per cup:
220 kcal
14,4 g fett
5,98 g kolhydrater 
20,12 g protein 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s