Panerad fisk med remouladsås

Till middag idag gjorde jag en nyttig variant av sprödbakad fisk och remouladsås. 
Såsen gjorde jag på kvarg, bostongruka (ungefär 60/40 på kvarg och bostongurka), salt, peppar och hackad persilja. Skulle egentligen velat ha kapris och dragon också men det hade vi inte hemma. Lägg till det så blir det nog extra bra! Jag tycker dock att det funkade bra nu med. 🙂
Mixa solrosfrön i en mixer så det blir som ströbröd. Vispa upp ett ägg och doppa torskfiléerna i det. Låt dom ligga någon minut innan du rullar dom i solrosfröna. Stek så det blir en knaprig yta.
Servera med kokt potatis och broccoli. Supergott!
dsc_0223_55f87fa22a6b2287b2b61cf5
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s