Blåbärssmulpaj

Här kommer receptet på en helt underbar smulpaj som jag röde ihop.
5 dl blåbär
2 msk potatismjöl
2 msk stevia
Smuldegen:
50 g kokosolja
2 dl havremjöl
2 msk kokosmjöl
2 msk stevia
Sätt ugnen på 200 grader.
Koka upp blåbären och rör ner potatismjöl och stevia. Det ska vara lite rinnigt. Häll över bärblandningen i en pajform.
Smält 50 g kokosolja i en kastrull och tillsätt havremjöl, kokosmjöl och stevia. Rör runt så det blir en grynig deg. Låt svalna en stund och lägg sedan över bären. In i ugnen i 20 minuter. Servera gärna med lite nyttig vaniljkräm.
dsc_0368_55a5fddbe087c320f1a4b4dfdsc_0369_55a5fddfddf2b322489a7ee3
Näringsvärde per bit (6 bitar) 
162 kcal
2,5 g protein
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s