Frukostbröd med svag smak av kokos

Recept: 
5 dl havregryn malt till ett mjöl
2 msk bjästflingor (valfritt) 
1 dl bovetekross
2 tsk bakpulver
1 tsk flingsalt
1 dl krossade linfrön
2 ägg
2 dl valfri mjölk
1/2 dl riven kokos
 

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingridienser och rör sedan ner ägg och mjölk. Bred ut smeten på en ugnsplåt. In i ungen i ca 10-15 minuter. Ta ut och låt svalna. Skär upp i 16 bitar.
dsc_0260_55893bc0ddf2b35baf75cf9cdsc_0261_55893bc49606ee4e8f0c0c64
Näringsvärde per bröd:
93 kcal
9,5 g protein
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s