Baksugen

Åh, alltså nu är jag så trött på att dieta så det finns inte. Haha! Fan, kan det bara bli påsk NU. Är supertaggad på hela helgen i Stockholm. Vi har bokat bord på en tapasrestaurang på kvällen och sen blir det frukostbuffé på morgonen. Dröm! Och jag ska få träffa min saknade vän som bor i Uppsala tillsammans med hennes syster. Mina älskade vänner! Det ska bli så jävla nice att umgås utan att jag dietar. Kan inte bli bättre!

Energin har som sagt faktiskt varit bra denna veckan. Det har inte känts lika segt att gå till gymmet och passen har gått bättre än tidigare men jag är så trött på maten! Eller rättare sagt, trött att gå på schema. Jag saknar sååå att kunna improvisera och vara kreativ i köket. Baka!! Det kliar i fingrarna på mig och jag har SÅ mycket idéer på recept som jag vill skapa!

Idag gjorde jag en kroppssammansättningsmätning (?) med en inbody våg. Jag ligger just nu på 13,7% i fett. Jag bör gå upp minst 2,2 kg i fett för att det ska vara sunt. En tjej i min ålder bör ligga mellan 18-28% så man kan ju förstå varför inte kroppen mår så bra. Extrem sport kan man säga! Det var lite skönt att göra en sån mätning faktiskt. Det blev liksom den sortens kvitto jag vill ha på den här resan. Det är en bedömningssport så för att veta hur bra man lyckats är ett sånt här mått precis vad jag vill se för att om jag lyckats. Och den procenten är jag nöjd med! Och det är ändå lite mer än två veckor kvar. Sjukt!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Baksugen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s