Kladdig choklad toscakaka

Receptet igår blev en riktigt god kladdig choklad toscakaka! Godast när den fått stå i kylen i ett par timmar och gottat till sig!

 

Recept: 

8-10 färska dadlar
2 ägg
2 dl mandelmjöl
2 msk kakao
1 msk agave
1 msk (15g) smält kokosolja
Topping:

6 färska dadlar
1 äggula
1 msk agave
0,25 dl vatten
1,5 dl kokos

Ställ ugnen på 175 grader. Mixa ägg och dadlar till en slät smet. Tillsätt resten av ingredienserna. Ställ in kakan i 6 min och ta sedan ut för att lägga på toppingen. Ställ in igen och låt stå ytterligare 10-15 min. Ta ut och skär upp kakan i valfria stora bitar. Låt svalna. Ät och njut!

DSC_0416

DSC_0420

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s