Kladdig kokoskaka

God morgon!

Måndag igen och helgen har varit helt fantastisk. I fredags hade vi en lugn hemmakväll med god mat och film. I lördags var vi och tränade på World Class där min kompis jobbar. Vi körde frontböj och benpress innan vi tillsammans gjorde cirkelträning. Sjukt jobbigt! Men det behövde vi inför kvällens festligheter som väntade! Med andra ord ska det bli lite skönt med en veckas rutiner igen! Haha! jag mår verkligen så mycket bättre av att ha kontroll över det jag äter, även om det är kul att vika av och släppa loss ibland.

Igår rensade vi och fixade i ordning trädgårdslandet som vi har i trädgården. Det var helt igenvuxet och såg inte mycket ut för världen, men nu har det blivit riktigt fint och förhoppningsvis får vi jordgubbar, ärtor, morötter och potatis snart!

Förra veckan gjorde jag en kokoskaka ala barebells. Den blev riktigt god och har riktigt bra näringsvärde. Här har ni receptet:

250 g minikeso
2 ägg
1 barebells proteinpudding kokossmak
1 tsk bakpulver
3 msk kokosmjöl
3 msk stevia
2 msk kokos
2 valfria barebellsbars

Gör såhär: Ställ ugnen på 175 grader. Mixa keson slätt och tillsätt alla ingredienser (utom barsen) och blanda eller mixa väl. Hacka upp barsen i småbitar och rör ner sist. Häll i en form med avtagbara kanter (22 cm i diameter) och ställ in i mitten av ugnen ca 30 min. Ta ut och låt svalna och ställ in i kylen. Låt stå minst två timmar så den blir nerkyld. Servera med lite hallon och njut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s